Sportdag
Sportdag

Sportdag 17-09-'14


Onderbouw

Op 17 september hebben we sportdag gehad op school. Groep 1, 2 en 3 hebben activiteiten gedaan op het schoolplein. Wat hebben we genoten van het heerlijk weer en de leuke spelletjes! We hadden vooral veel speelplezier met elkaar.

Er waren veel activiteiten zoals een skippyballenrace, estafette, de was ophangen, bellen blazen, verhuizen met grote dozen, kat en muis spel en nog veel meer.

Op de foto’s is te zien dat we heel sportief bezig zijn geweest. Aan het eind van de sportdag kreeg iedereen een mooi sportdiploma. Mede dankzij de ouders die hielpen, was het een zeer geslaagde dag! Bedankt!

Klik op de link op enkele foto's van de sportdag te bekijken.

 

Midden- en bovenbouw

Vandaag was het weer zover, de sportiefste ochtend van het jaar; de sportdag! Op sportveld 'De Winkels' hebben alle kinderen van de groepen 4 t/m 8 vandaag hun sportiefste kant laten zien.

Voor de pauze voerden de kinderen allerlei atletiek onderdelen uit: sprinten, bal werpen, verspringen, duurloop en touwtje springen. Voor de kinderen uit de bovenbouw waren er zelfs sit-ups en push-ups.
Na de pauze stond het jaarlijkse voetbaltoernooi gepland.

De kinderen hebben genoten van de sportdag en natuurlijk ook van het mooie weer. Want wat hebben we het getroffen vandaag!
Via deze weg willen wij nogmaals alle hulpouders bedanken voor hun inzet!

Klik op onderstaande link voor enkele foto's van de sportdag.