Kinderboekenweek
Kinderboekenweek

Op maandag 3 oktober hebben wij de Kinderboekenweek afgetrapt. Naast de opa’s en oma’s die hierbij assisteerden hadden wij, als verrassing, geregeld dat Lin-si een optreden zou komen verzorgen. Dit was natuurlijk een spectaculaire opening van onze Kinderboekenweek.

 

Gedurende de Kinderboekenweek zijn er veel ouders en natuurlijk opa’s en oma’s naar school gekomen om voor te lezen of om voorgelezen te worden. Wat zijn wij blij dat zo veel opa’s en oma’s zo enthousiast reageren op deze traditie!

 

Ook dit jaar was er op de laatste vrijdag weer een boekenmarkt. Tijdens deze markt kunnen de kinderen boeken kopen en verkopen. Het was gezellig druk en er is veel verkocht. Dit jaar hebben wij van een moeder een bak met hele leuke en goed uitziende boeken gekregen. Hier waren we zeer blij mee verrast. Ook heeft iedere klassenouder ervoor gezorgd dat er een taart gebakken werd. Tijdens de boekenmarkt worden lootjes verkocht zodat de taarten verloot kunnen worden. De opbrengst van de verkoop was dit jaar maar liefst €126,85. Van deze geweldige opbrengst hebben wij heel wat leuke boeken aan kunnen schaffen voor in de boekenkasten op school.

 

Tijdens de afsluiting van de Kinderboekenweek hebben wij van iedere klas weer een geweldig optreden gezien die binnen het thema “voor altijd jong” paste. Kortom, wij hebben weer genoten van een geweldige Kinderboekenweek dit jaar.