Pollenhof Tennis Toernooi
Pollenhof Tennis Toernooi

Pollenhof Tennis Toernooi

Ook dit jaar hebben er weer 15 sportieve kinderen meegedaan aan het jaarlijkse tennistoernooi van onze school op de velden van TV de Winkels in Hedel. Naast gewone onderlinge partijtjes hebben de beginners ook een clinic gehad van Bram Kaffer (werkzaam bij tennisschool Tom Kreemers).

Aan het begin van de middag kregen de kinderen een lekker flesje AA-drink, gesponsord door wijnhandel Le Chateau uit Hedel. Een mooie start!

Hierna gingen de kinderen tennissen. Er waren 2 poules. Een poule met kinderen die op les zitten of op les hebben gezeten. De winnaars van deze poule A was Niels van Wolferen bij de jongens en Lotte van Schoor bij de meisjes. Ook de beginners (kindern van poule B), die deel hebben genomen aan de clinic, hebben goed hun best gedaan. de winnares van deze poule is danique van Herwijnen. Naast een mooi certificaat voor deze kinderen, hebben alle kinderen een leuk prijsje gekregen(met dank aan Tennis Today). Het ging natuurlijk niet om het winnen, maar om de gezellige en sportieve middag. En dat is zeker gelukt!

Iedereen bedankt voor de geslaagde middag! En natuurlijk ook Monique van Ruijmbeke bedankt voor het beheren van de kantine, alle vaders/moeders en andere supporters die aanwezig waren en ga zo maar door!

 

 

Bekijk hier de foto's