Een school met traditie, ambitie en oog voor elkaar.

Aannameprocedure

Voor u uw kind aanmeldt op onze school, kunt u zich uitgebreid laten informeren over ons onderwijs. Dit kan door middel van deze website, open dag, maar vooral door een kennismakingsbezoek op onze school. Tijdens dit bezoek heeft u een gesprek met de directeur en krijgt u een rondleiding door de school. Voor dit bezoek dient u een afspraak te maken. Dit kan door te bellen met 073 5991300 of het versturen van een email naar: info@pollenhof.nl

 

Enkele weken voor de vierde verjaardag van uw kind neemt de groepsleerkracht contact met u op. Er wordt dan een afspraak gemaakt voor een huisbezoek. Tijdens dit bezoek kan uw kind vanuit zijn vertrouwde omgeving vast kennismaken met de leerkracht en u kunt de vragen die u nog heeft bespreken. Voor de vierde verjaardag mag uw kind al een paar keer op school komen om vast een beetje te wennen.

 

Er zijn ook kinderen, die vanwege een verhuizing of andere reden, bij ons op school komen in een hogere groep dan groep 1. Ouders worden in het kennismakingsgesprek ge├»nformeerd over de mogelijkheden ten aanzien van de plaatsing van hun kind. De zorgbehoefte van de leerling moet passen binnen het zorgprofiel van de school. In dit geval nemen wij contact op met de vorige basisschool om informatie in te winnen over het kind.


Op grond van de informatie van school en ouders wordt er een besluit genomen over de plaatsing. De eerste schooldag waarop het kind de school bezoekt gaat in overleg met de ouders. Voorafgaand kan het kind ook een dagdeel op school komen om kennis te maken met zijn nieuwe klas.

 

 

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren