Een school met traditie, ambitie en oog voor elkaar.

Kinderboekenweek

2021-2022

 

De Kinderboekenweek van 2021 stond in het teken van beroepen en had de titel:

Worden wat je wil!

         

       boekweb             web

 

De kinderboekenweek was ook dit jaar weer een doorslaand succes, met een superleuk thema waarmee we alle kanten op konden. Wie wil er niet dromen om een astronaut te zijn of een onderzoeker in de jungle, koekjesbakker worden of prinses.....

 

De kleuters hebben zich heerlijk kunnen verkleden, de politieagenten en brandweermannen en dokters, kappers waren goed vertegenwoordigd.In alle groepen werd actief meegewerkt aan het thema door middel van de opening van de week via powerpointpresentatie en een afsluiting via een zelfgemaakte powerpointpresentatie per groep. Veel knutselwerken maken, lezen, boekinformatie, voorleesouders. Ook was het superfijn om een aantal ouders te mogen ontvangen in de groepen, die enthousiast kwamen vertellen over hun beroep.

 

 

         web 1buswerken

                                                               

Tijdens de Kinderboekenweek 2021 hebben velen van jullie meegedaan met de bonnetjes actie van de Hedelse Readshop. Dank jullie wel!                                                                     

Wij hebben als school toen heel veel bonnetjes mogen ontvangen in onze Kinderboekenweek brievenbus! Daar waren we super blij mee! Elk jaar gebruiken wij de bonnetjes om leuke, interessante, grappige of mooie boeken aan te schaffen voor onze Pollenhof kinderen.

Dit jaar hebben we deze bonnetjes ingewisseld bij Blz. Boekhandel in Hedel en een aantal heel mooie prentenboeken uitgezocht voor de kleuterbieb. Het is een heel fraaie collectie geworden, met leuke thema‚Äôs, prachtige prenten en leuke verhalen. De boeken zijn vooral goed te gebruiken tijdens de thema kringgesprekken, maar natuurlijk ook om gewoon gezellig voor te lezen. 

Dank allemaal voor jullie bijdrage! En dank aan Blz. Boekhandel voor deze mooie actie!

 kbw 3

 kbw 2    kbw 1

 

     

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren