Een school met traditie, ambitie en oog voor elkaar.

Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek van 2021 staat in het teken van beroepen en heeft de titel:

Worden wat je wil!

         

       boekweb             web

De kinderboeken week was ook dit jaar weer een doorslaand succes, met een superleuk thema waarmee we alle kanten op konden. Wie wil er niet dromen om een astronaut te zijn of een onderzoeker in de jungle, koekjesbakker worden of prinses.....

 

De kleuters hebben zich heerlijk kunnen verkleden, de politieagenten en brandweermannen en dokters, kappers waren goed vertegenwoordigd.In alle groepen werd actief meegewerkt aan het thema door middel van de opening van de week via powerpointpresentatie en een afsluiting via een zelfgemaakte powerpointpresentatie per groep. Veel knutselwerken maken, lezen, boekinformatie, voorleesouders. Ook was het superfijn om een aantal ouders te mogen ontvangen in de groepen, die enthousiast kwamen vertellen over hun beroep.

 

Als school hebben wij meegedaan met de boekenbonnetjes actie van de Boekhandel Hedel  en iedereen heeft geweldig goed meegedaan met deze actie door leuke nieuwe boeken te kopen! Vooralsnog weten wij niet of onze school in de prijzen valt, maar we hopen dat wel natuurlijk!                                                  Bedankt allemaal voor jullie inzet!   

         web 1buswerken

 

Update januari 2022: Inmiddels hebben we van Readshop Hedel een mooie boekenbon gekregen met een super leuk bedrag om boeken aan te schaffen voor de schoolbieb. 

Nogmaals bedankt voor jullie inzet!

 

Werkgroep Kinderboekenweek

 

                          

 

 

     

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren
Loading...