Een school met traditie, ambitie en oog voor elkaar.

Carnaval

Het carnavalsfeest wordt dit jaar gevierd op vrijdag 9 februari 2024. In de periode voorafgaand aan dit feest krijgen de kinderen uitleg over de betekenis van het carnaval en de daarop volgende vastentijd. Wij vieren dit feest op school en 's middags lopen wij mee in de optocht door het dorp.

 

 

2021-2022

car

Wat fijn dat we dit schooljaar 2022 weer een leuke carnavalsweek voor de kinderen konden organiseren. 

Vanaf maandag 21 februari mochten alle kinderen per dag 1 carnavalsitem mee naar school nemen, gekoppeld aan een opdracht. 

Zo hadden we bijvoorbeeld op dinsdag gekke sokken/schoenen dag. Op woensdag gekke harendag, op donderdag glitterdag en op vrijdag in vol ornaat dag.

Prins Pol en prinses Polleke met hun raad kwamen regelmatig kijken bij de groepen of een ieder zich wel aan de opdrachten hield.

Op vrijdag de 25e februari was het dan zover, alle kinderen hebben vreselijk hun best gedaan om er zo leuk of zo gek mogelijk bij te lopen.  En dat was goed gelukt!

Met carnavalsdisco en polonaise, lekkere broodjes en wat te drinken konden alle groepen zich even laten gaan.     

  

car

 

Fijne vakantie allemaal.

 

Het carnavalsfeest wordt gevierd op vrijdag 12 februari 2021. In de periode voorafgaand aan dit feest hebben de kinderen uitleg gekregen over de betekenis van het carnaval en de daarop volgende vastentijd. Wij vieren dit feest op school en 's middags lopen wij mee in de optocht door het dorp.

carnaval

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren