Een school met traditie, ambitie en oog voor elkaar.

Groep 1/2 C

In groep ½ C hebben we elke dag een fijne dag !!   

En wat een drukke tijd hebben we achter de rug, we hebben aan verschillende projecten gewerkt: Sprookjes, de Herfst, Sinterklaas, Kerst en nu gaan we beginnen met thema Winter.

 

Groep C gaat kennismaken met de Noord en de Zuidpool, de dieren die daar leven, de sneeuw en het ijs, de mensen die daar wonen, kleding en gebruiken, kortom....we gaan er weer tegenaan!

 

Voor nu een korte foto impressie van de afgelopen maanden !

           

optredenoptreden voor de hele school.....vrije knutselsvrije knutsels, stimuleren van de fantasie, leren omgaan met verschillende materialen...schoen zettenschoentjes zetten, wat een spanning voor iedereen!kijktafelthema tafel. Bij elk thema kleden we een tafel of vensterbank aan met de items die horen bij het thema. De kinderen mogen zelf ook van alles meenemen zodat we een gezamenlijke tafel hebben.

heerlijk..kliederen met verfheerlijk....kliederen met verfontdekdooshot item.....de ontdekdooscreatieve verwerkingsvormencreatieve verwerkingsvormen nav een themakleiwerken met natuurlijke materialentelmatde telmat, tellen met kastanjes, kleine kerstballetjes, knikkers,knopen,dopjes etc.magneetbordsamenspel en ontdekken op het magneetbordkerstontbijteen deel van het kerstontbijt !kralenplankje/fijne motoriekkralenplankje/fijne motoriekontdekken met de letterdoosjesontdekken met de letterdoosjesin de Heksen hoekin de heksenhoek...de zandtafel....

 

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren
Loading...