Een school met traditie, ambitie en oog voor elkaar.

Groep 1/2 C

In groep ½ C hebben we elke dag een fijne dag !!  

           

Er zijn veel activiteiten die we samen beleven, oa. zingen, voorlezen, nieuwe versjes leren, buitenspelen of gymles en dansen of spelletjes doen in de kring.

knutselwerkje

Op het digibord volgen we Engelse les, doen we soms wel moeilijke taal of reken spelletjes en leren we over de kleuren, de begrippen (hoog/laag, lang/kort) etc.                                    

engelse les

 

Verven, knippen, plakken, prikken, vouwen….het hoort er allemaal bij.

Voorbereidend rekenen zoals tellen/getalbegrip, de dagen van de week, meten en wegen en natuurlijk voorbereidend lezen, woordkaartjesnieuwe letters leren, stempelen, werken met woordjes en rijmen…het komt elke dag terug en in elk thema worden deze vaardigheden nog eens extra geoefend.

Op dit moment werken we nog met het thema Sprookjes en daarna komen de thema’s Kinderboekenweek en de Herfst aan bod. thema tafel

Elke dag staan nu de heksen in hun keteltje brouwsels te maken en huppelen de prinsessen in hun kasteel rond. De toverstafjes sprankelen met toverstof …..van lego wordt het kasteel gebouwd….wat een gezellige sfeer….!

   Kom na schooltijd kijken naar de werkjes van de kinderen, ze zijn er heel trots op en laten het graag zien !!

Ook staan er soms heel stoere bouwwerken van lego of duplo te bewonderen, knutselwerkjes en mooie compositiewerken van de kralenplankjes, mozaïk etc..

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren
Loading...